Registriraj se!    Prijava    Forum    Pomoč

Seznam forumov » Liverpool FC » Tekme

Stran 4 od 5 [ 41 prispevkov ] Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Wigan - LFC
 Odgovor Objavljeno: 09.03.2010, 16:41 
Odsoten
Resnež
Resnež

nimam kej več za povedat, vsi večinoma vidimo isto... sem prepričan, da bi blo mal boljš, če več igra aquilani (in manj lucas), pacheco in, če rafa že končno enkrat opusti to taktiko, ko ga vsak nasprotnik prečita in so pripravljeni na naše napade, kdaj zaigrat z dvem napadalcem bi se splačalo najbrž, kuyt očitno bolje deluje kot napadalec, če že mora igrat... slabš praktično ne more bit, zadovoln bom z vsako borbeno predstavo, danes je že to luksuz :lfc:

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 09.03.2010, 19:16 
Odsoten
Zeloresnež
Zeloresnež

Kraj: Celje
Meni se zdi, da sem včeraj od 21.00 in do 22.50 gledal grozljivko s 15-minutnim odmorom.
Kaj naj rečem...isto sem razočaran, tako kot vi. Takšnega nogometa ni več za gledat!! Katastrofa od katastrofe !! Po tekmi sem bil tako jezen in razočaran, da sem razmišljal, da do konca te sezone sploh ne bi več gledal tekem Liverpoola, ker tole je pa višek vseh viškov. Zakaj Rafa vstraja z Gerrardom, Kuytom, Maxijem itd. !?!? Naj da priložnost raje Pachecu, Kellyju..skratka mladim igralcem, ker opažam da Stevie in druščina še enega fuc*ing Wigana ne morejo premagat ! Raje vidim njih kot pa te lenobe, ki so včeraj igrale. Reina in Soto Kyrgiakos si edina zaslužita 1. postave, okej, pa še Torres, druge bi dal pa sedet na tribuno do konca sezone pa še plač jim nebi dal. Letos so me razočarali skoraj vsi, ker to, da se jim za žogo ne ljubi leteti je pa sramota. Pa kar naprej bi se na sodnika izgovarjali. Ja pa jebemo sunce, a je sodnik kriv da Kuyt nezna podajati in da se Gerrardu ne ljubi niti premakniti !?!? Sej ok, na parih tekmah smo bili ob kakšno 11-metrovko, ampak tole, kar trenutno naši igralci kažejo je NIČ OD NIČ. Zgleda, da je igralcem vseeno za nas navijače, ki moramo tole grozo gledati. Ne razumem, da so lahko tako zaen*urac tole sezono...
Skratka ta sezona je OBUPNA za Liverpool. Od včeraj naprej ne verjamem več v uvrstitev v LP, če se bomo sploh v pokal Europa uvrstili bo že veliko !!!

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 09.03.2010, 19:39 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: Bela Krajina in LJ
Saj ste že vse povedali. To kar je blo včeraj je sramotno,totalni podn od pristopa,želje,borbenosti,...

Prvo bi Gerarda dal na klop ali še bolše na tribuno. Da se kapetan in otrok Liverpoola tako vleče po igrišču ko bi moral bit vzor vsem ostalim,ni mi jasno. Tudi Cara se nič več ne pizdi na ostale,kar me še najbolj preseneča. Sem pomislil da so začeli bojkotirat Beniteza?! Jim manjka motivacije? Motivacija bi jim mogla bit redna miljonska plača ki jo kasirajo p.... jim m.....!
Sem mislu da smo dno že dosegli pa sem ga včeraj še enkrat vidu.
Za naslednjo tekmo bi zamenjal pol ekipe in dal mladince noter in tako kot je nekdo pred mano povedal nič plače do začetka sezone.

Sodba sezone: če se letos uvrstimo v CL častim gajbo v LŽ.

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 09.03.2010, 21:02 
Odsoten
Zeloresnež
Zeloresnež

Zdj vas velik govori naj da mladim igralcem priložnost… Ko bi pa igrali tile mladi bi pa spet vas pol govorilo koji k**** se gre Rafa da te mlade gor daje,da niso na nivoju itd… Če bi ostal Gerrard na klopi bi bil velik joj da on ne igra, če bi igral Babel od začetka bi spet eni zakaj on igra k še itak ni nikol dobr igral , zakaj ne igra rajš Ngog…Velik igralcev je blo tut zdj poškodovanih in še mogoče niso 100% pripravljeni in mogoče zato sedijo na klopi. Določene igralce se pač tut pusti igrat ker lahk pač imajo 10 sekund dobre igre in takrat odločijo tekmo (Torres, Gerrard, Kuyt)…

Rafa je postavu enajsterico katera bi mogla povozit Wigan… Kako pa prisilt igralca da se bo boril pa da bo zagnan al pa da nebo podal žogu nasprotniku pa nevem, več kot kj povedat Rafa ne more…Po mojem mnenju je več krivde na igralcih kot pa na Rafi… Če gledate pol leta nazaj kako so igral… zdj pa kurac… Rafa je ohranu svoje »vodenje« igra pa je na psu… Pomoje še kak Smiljan Mori nebi mogu pomagat igralcem glede motivacije… Če nimaš motivacije, zagnanosti, volje po borbenosti ti lahko nevem kdo nabija 3 ure o tem pa ti ne bo nč pomagal… Pač moje osebno mnenje...
:lfc:

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 09.03.2010, 21:15 
Odsoten
Zeloresnež
Zeloresnež

Kraj: Celje
buhu je napisal/-a:
Zdj vas velik govori naj da mladim igralcem priložnost… Ko bi pa igrali tile mladi bi pa spet vas pol govorilo koji k**** se gre Rafa da te mlade gor daje,da niso na nivoju itd… Če bi ostal Gerrard na klopi bi bil velik joj da on ne igra, če bi igral Babel od začetka bi spet eni zakaj on igra k še itak ni nikol dobr igral , zakaj ne igra rajš Ngog…Velik igralcev je blo tut zdj poškodovanih in še mogoče niso 100% pripravljeni in mogoče zato sedijo na klopi. Določene igralce se pač tut pusti igrat ker lahk pač imajo 10 sekund dobre igre in takrat odločijo tekmo (Torres, Gerrard, Kuyt)…

:lfc:

Mladi si želijo dobiti čimveč priložnosti in verjamem, da bi se izkazali po svojih najboljših močeh. Pa tudi če bi izgubljali. Vseeno bolje gledati njih, kot pa npr. Gerrarda, Kuyta itd., ki kot kaže, igrajo brez kakršnekoli volje...
Mene najbolj moti to, kar Gerrard kaže zadnje čase. Sej razumem, da ima vsak igralec obdobje, ko mu ne gre. Ampak to kar kaže Stevie...
Pa ne se na poškodbe kar naprej zgovarjat.

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 10.03.2010, 17:03 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: okolica Krškega
Podobno kot večina, tudi jaz to tekmo vidim kot izrazito porazno iz večih zornih kotov:

1. pristop večine igralcev
2. nedisciplina v igri podaj in izbijanja žog iz obrambe
3. taktična nemoč in nesposobnost nasprotnika zlomiti
4. neposrečen izbor igralcev glede na nasprotnikovo igro

Zelo veliko stvari je motečih, izpostavil pa bi jih nekaj kar še na konkretnih primerih:

1. Wigan, vedelo se je, kako igra že ped tekmo. Kako lahkotno smo izgubljali dvoboje in kako krasno so dejansko zaustavljali naše akcije, bi človek mislil da igramo z ekipo, 10 mest višje...
2. počasna igra vezne vrste in nesposobnost krilnih igralcev. Evo, to je bila idealna tekma za kakšnega Babla od začetka, Aquilanija da se razigra... Tako pa smo se ubijali v začaranem krogu podaj in poskušanj kvarteta Yossy, Stevie, Kuyt in Maxi, ki očitno niso uspeli parirati njihovi zvezni vrsti. Preprosto nč od nč ni bilo dovolj hitro in spretno. Zelo taktično izgubljena tekma.
3. borbenost in disciplina. Borbenosti jem ne gre oporekati DO TRENUTKA, ko taprvi zamaha, dvigne roko ali lavfa proti sodniku... Začne se iskanje alibija, krivi vsi drugi, morala strahovito pade, napake se kar vrstijo... Lucas je neverjetno, v dveh minutah podal katastofalno podaju pri umiku žoge iz obrambe. V drugo pomoči ni bilo. Težko bi rekel, da še komu leži golj bolj na duši kot njemu... Res da je Masch zamudil, a treba je vedeti, da se formacija za napad hitro spremeni, razširi, tako je tudi logično, da je Masch širil igro in postil strelca samega na 5 metrov.

Nekdo je že včeraj objavil možno lestvico po celotnih odigranih tekah in rekel bi samo, da nas le še čudež v rangu Carigrajskega, lahko popelje na 4. mesto. Žal so realne možnosti bolj ali manj- splavale po vodi.

Jaz sem eden izmed zagovornikov Rafe tu gor, a kar je preveč je preveč. Če ne bo dvignil naše morale in discipline na nivo višje in to takoj, potem bolje da Rafko odide. Jasno pa je, da vsaka menjava trenerja prinese številne spremembe še kje drugje in tega se, odkrito rečeno najbolj bojim. Ni problem zamenjat trenerja. Problem je dobiti trenerja, ki mu bo izbor trenutnih igralcev, ležal po njegovem konceptu dela in ne da bomo že 1. sezono doživeli 10 izhodov in 8 novih. To je tisti šit, večji od same menjave trenerja...

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 10.03.2010, 18:11 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: near sg.
Tinck je napisal/-a:
Podobno kot večina, tudi jaz to tekmo vidim kot izrazito porazno iz večih zornih kotov:

1. pristop večine igralcev
2. nedisciplina v igri podaj in izbijanja žog iz obrambe
3. taktična nemoč in nesposobnost nasprotnika zlomiti
4. neposrečen izbor igralcev glede na nasprotnikovo igro

Zelo veliko stvari je motečih, izpostavil pa bi jih nekaj kar še na konkretnih primerih:

1. Wigan, vedelo se je, kako igra že ped tekmo. Kako lahkotno smo izgubljali dvoboje in kako krasno so dejansko zaustavljali naše akcije, bi človek mislil da igramo z ekipo, 10 mest višje...
2. počasna igra vezne vrste in nesposobnost krilnih igralcev. Evo, to je bila idealna tekma za kakšnega Babla od začetka, Aquilanija da se razigra... Tako pa smo se ubijali v začaranem krogu podaj in poskušanj kvarteta Yossy, Stevie, Kuyt in Maxi, ki očitno niso uspeli parirati njihovi zvezni vrsti. Preprosto nč od nč ni bilo dovolj hitro in spretno. Zelo taktično izgubljena tekma.
3. borbenost in disciplina. Borbenosti jem ne gre oporekati DO TRENUTKA, ko taprvi zamaha, dvigne roko ali lavfa proti sodniku... Začne se iskanje alibija, krivi vsi drugi, morala strahovito pade, napake se kar vrstijo... Lucas je neverjetno, v dveh minutah podal katastofalno podaju pri umiku žoge iz obrambe. V drugo pomoči ni bilo. Težko bi rekel, da še komu leži golj bolj na duši kot njemu... Res da je Masch zamudil, a treba je vedeti, da se formacija za napad hitro spremeni, razširi, tako je tudi logično, da je Masch širil igro in postil strelca samega na 5 metrov.

Nekdo je že včeraj objavil možno lestvico po celotnih odigranih tekah in rekel bi samo, da nas le še čudež v rangu Carigrajskega, lahko popelje na 4. mesto. Žal so realne možnosti bolj ali manj- splavale po vodi.

Jaz sem eden izmed zagovornikov Rafe tu gor, a kar je preveč je preveč. Če ne bo dvignil naše morale in discipline na nivo višje in to takoj, potem bolje da Rafko odide. Jasno pa je, da vsaka menjava trenerja prinese številne spremembe še kje drugje in tega se, odkrito rečeno najbolj bojim. Ni problem zamenjat trenerja. Problem je dobiti trenerja, ki mu bo izbor trenutnih igralcev, ležal po njegovem konceptu dela in ne da bomo že 1. sezono doživeli 10 izhodov in 8 novih. To je tisti šit, večji od same menjave trenerja...

se čist strinjam, popravil bi le, da je bil ubistvo kuyt glavni krivec za gol in ne lucas.

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 12.03.2010, 15:27 
Odsoten
Zeloresnež
Zeloresnež

Kraj: Muta
a vete kaj...ta himna ko jo imamo ni samo, da jo pojemo...to neaj pomeni...v dorem in slabem...pa tudi če so v 15. ligi bom za Liverpool navijo.. mi namreč ne moremo kaj.... RAFA=> problem => njegova taktika => eden napadalc..... drgač pa tut če ne pridejo v champions ligo jih bom podpiro...kar upam, da jih boste tudi vi. !!!!!!!!!!! :lfc:

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 12.03.2010, 16:04 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: okolica Krškega
:rotfl:

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 12.03.2010, 20:56 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
scouser8 je napisal/-a:
a vete kaj...ta himna ko jo imamo ni samo, da jo pojemo...to neaj pomeni...v dorem in slabem...pa tudi če so v 15. ligi bom za Liverpool navijo.. mi namreč ne moremo kaj.... RAFA=> problem => njegova taktika => eden napadalc..... drgač pa tut če ne pridejo v champions ligo jih bom podpiro...kar upam, da jih boste tudi vi. !!!!!!!!!!! :lfc:

Seveda jih bomo podpirali do smrti in naprej.

Ne vem pa kaj trobezljaš o problemu enega napadalca. Vse top ekipe igrajo z enim. In tudi mi smo lani fenomenalno igrali s to enako postavitvijo. Mislim, da ni problem v postavitvi. Bolj v aplikaciji le te.

Na vrh 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  

Stran 4 od 5 [ 41 prispevkov ] Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Seznam forumov » Liverpool FC » Tekme

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Yahoo [Bot] in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na: