Registriraj se!    Prijava    Forum    Pomoč

Seznam forumov » Liverpool FC » Prestopi

Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Zimski prestopni rok 2010
 Odgovor Objavljeno: 03.03.2010, 12:11 
Odsoten
Resnež
Resnež

ja sigurno bo tako :confused:
s to razliko, da je bil Babel pripeljan, kupljen za to da bo igral v PL, takoj udarna 11-tka.

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 04.03.2010, 21:23 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
lolo4 je napisal/-a:
Hmmm...njega se nebomo kakih 5 let vidli na PL tekmi. Glede na to kolko Rafa "zaupa" mladim. Ampak očitno gre res za talenta (Babel je tudi bil wunderkind)

Kdaj bi pa ti rad videl 15 letnika v prvi ekipi?

In a mi lahko razložiš tele "" pri zaupa ali naj ti spet naštejem vse mlade, ki so letos že dobili šanso?

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 04.03.2010, 23:58 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: okolica Krškega
ViceP je napisal/-a:
lolo4 je napisal/-a:
Hmmm...njega se nebomo kakih 5 let vidli na PL tekmi. Glede na to kolko Rafa "zaupa" mladim. Ampak očitno gre res za talenta (Babel je tudi bil wunderkind)

In a mi lahko razložiš tele "" pri zaupa ali naj ti spet naštejem vse mlade, ki so letos že dobili šanso?

Točno tako! Wengečina se bo lahko počasi skril proti Rafi. Ne vem kaj treba nonstop okrog teh tamladih bluzit ker je jasno kot beli dan, da gre okrog tega letos mnogo na boljše.

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 05.03.2010, 11:41 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: Ptuj-LJ-Ptuj
ViceP je napisal/-a:

Ja čim prej, ker bi to dokazalo, da je res vrhunski. Je pa tudi res, da to ni edini kriterij, da je igralec dober, če v rosnih letih zaigra na pravi tekmi. Meni se pa tudi ne da naštevat kod je vse pri 15ih, 16ih zaigral in pol postal zvezda. So redki, ampak ti igralci danes krojijo vrh.

Vem kdo je vse dobil šanso. Sem se narobe izrazil z izrazom "zaupanje". Iskreno povedano, jaz jim tudi nebi zaupal. Raje dam Carro (ali Mascha) na desni bok (in to ni sarkastično mišljeno)...

lucas from gremio
gerrard and mascheranoooooo

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 05.03.2010, 18:25 
Odsoten
Tardeči
Tardeči

Kraj: Novo mesto
lolo4 je napisal/-a:
Raje dam Carro (ali Mascha) na desni bok (in to ni sarkastično mišljeno)...

Mislim, da Carrra je za na bok za cca 20 min,ker potem začne sopihat in ni več tako tekaško sposoben.Sploh pa ne za 95 minut bočnega biznisa k ga mora igralec delat.
Carra je car tam k je :bow: in mora tam bit.

:lfc:

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 06.03.2010, 18:05 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
fuzbaler_9 je napisal/-a:
Mislim, da Carrra je za na bok za cca 20 min,ker potem začne sopihat in ni več tako tekaško sposoben.Sploh pa ne za 95 minut bočnega biznisa k ga mora igralec delat.
Carra je car tam k je :bow: in mora tam bit.
:lfc:

Carra je tekaško mirno sposoben zdržat ne boku vse tekme in to celo sezono. S kondicijo nima težav. Problem je bolj, da nima hitrosti in ne tehnike za dribling, tako da je napadalno pač večinoma neučinkovit. Poleg tega nam krvavo manjka kar se tiče komunikacije in komandiranja zadnje linije, če je skrit na boku. Je pa dejstvo, da je bistveno močnejši na sredini kot na beku.

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 06.03.2010, 21:24 
Odsoten
Zeloresnež
Zeloresnež

Kraj: Celje
Kar se tiče mladih igralcev mislim, da jim Rafa daje dovolj priložnosti. N'gog je backup Torresu, Insua je naš 1. levi bek, Lucas pa je standardni igralec 1. postave. Priložnost so dobili tudi Kelly, Darby, Ayala, Eccleston, Pacheco, Spearing in Plessis, tako da jaz glih ne bi rekel, da Rafa ne daje veliko priložnosti mladim...edino za Pacheca in Kellyja bi želel, da bi jo dobila več.
Pa če se vrnemo k našim ostalim igralcem, bral sem, da bosta poleti podaljšala pogodbo Reina in Mascherano. To bo nedvomno super poteza za gradnjo ekipe za naslednjo sezono. Na naši uradni strani in na Sky Sports pa sem bral tudi, da se Rafa še naprej zanima za Kjaerja in Turana. Kjaer je izjavil, da bi nadaljeval kariero pri Liverpoolu in bi se z veseljem pridružil ekipi po svetovnem prvenstvu. Glavna razloga za to sta, da si želi igrati v EPL, k Liverpoolu pa si želi tudi zaradi tega, ker je tu že Daniel Agger. Njegova cena je 10 mio. funtov.
Arda Turan je sam izjavil, da mu je od vseh evropskih klubov najbolj všeč Liverpool in da bi za njega tudi sam rad zaigral. Njegova cena je 12 mio. funtov. Če nam bo uspelo pripeljati ta 2, potem res :bow: :bow:

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 06.03.2010, 22:54 
Odsoten
Tardeči
Tardeči
Uporabniški avatar

Kraj: okolica Krškega
Do takrat pa še 200 postov ugibanj in 200 odgovorov, da za vse željene okrepitve ne bo denarja ter da bo uspeh že, če celotno jedro obdržimo.

Na vrh 
 Odgovor Objavljeno: 07.03.2010, 11:32 
Odsoten
!
!
Uporabniški avatar

Kraj: Ribnca
danes ob 10.32 se je zaključil zimski prestopni rok 2010

Na vrh 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  

Stran 24 od 24 [ 239 prispevkov ] Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Seznam forumov » Liverpool FC » Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Pojdi na: