|
| Avtor |
Sporočilo |
|
scouser8
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 29.07.2010, 13:10 |
|
 |
| Zeloresnež |
 |
|
|
|
ViceP je napisal/-a: scouser8 je napisal/-a: Kaj bi rekli na to postavo ?
Reina
Johnson Agger Martin Drenthe/Figueroa
Cole Gerrard Aquilani maxi Rodriguez
Torres Jovanovič Jaz bi rekel, da ti manjka DM in da ne štekam zakaj rineš v 4-4-2. Da o tem, da si Carro spustil sploh ne govorim. Me je pa na svetovnem precej navdušil Caceres na levem beku. Če prav štekam, je to mlajši od bratov in bi se ga dalo dobiti relativno ugodno. Mascha ne smemo spustiti pod 35 mio. Je vreden vsaj toliko, če ne več. Žal mislim, da tukaj odloča Purslow, ki bo raje prodal pod ceno kot pustil, da gre drugo leto za male pare. Sam bi z njimodigral ostro in zahteval, da ostane, razen če dobimo res noro ponudbo. Od menjav, ki se jih omenja, me je Banega lani res navdušil, čeprav je malo bolj ofenziven od Mascha, bi pa nam v tej kombinaciji definitivno ostalo še kar nekaj denarja. Napadalcev imamo po mojem sedaj povsem dovolj, primarno bi bilo potrebno krpati levega beka in morda razmišljati o hitrem krilnem igralcu, kar bi nam dalo precej več možnosti. Joe Cole, Ryan Babel, Dani Pacheco ?
|
|
 |
|
 |
|
ViceP
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 29.07.2010, 17:08 |
|
|
scouser8 je napisal/-a: ViceP je napisal/-a: scouser8 je napisal/-a: Kaj bi rekli na to postavo ?
Reina
Johnson Agger Martin Drenthe/Figueroa
Cole Gerrard Aquilani maxi Rodriguez
Torres Jovanovič Jaz bi rekel, da ti manjka DM in da ne štekam zakaj rineš v 4-4-2. Da o tem, da si Carro spustil sploh ne govorim. Me je pa na svetovnem precej navdušil Caceres na levem beku. Če prav štekam, je to mlajši od bratov in bi se ga dalo dobiti relativno ugodno. Mascha ne smemo spustiti pod 35 mio. Je vreden vsaj toliko, če ne več. Žal mislim, da tukaj odloča Purslow, ki bo raje prodal pod ceno kot pustil, da gre drugo leto za male pare. Sam bi z njimodigral ostro in zahteval, da ostane, razen če dobimo res noro ponudbo. Od menjav, ki se jih omenja, me je Banega lani res navdušil, čeprav je malo bolj ofenziven od Mascha, bi pa nam v tej kombinaciji definitivno ostalo še kar nekaj denarja. Napadalcev imamo po mojem sedaj povsem dovolj, primarno bi bilo potrebno krpati levega beka in morda razmišljati o hitrem krilnem igralcu, kar bi nam dalo precej več možnosti. Joe Cole, Ryan Babel, Dani Pacheco ? Cole ni tipično krilo in raje vleče proti sredini, Babel se je naučil enega trika od Cisseja in ga nonstop fura in zaenkrat ni pokazal še ničesar preko tega, Pacheco pa definitivno ni krilo.
|
|
 |
|
 |
|
scouser8
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 29.07.2010, 19:02 |
|
 |
| Zeloresnež |
 |
|
|
|
|
Ka sn js gledo je bil Pacheco vedno levi bočni igralec.
|
|
 |
|
 |
|
8gerrnando9
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 29.07.2010, 21:30 |
|
Pridružen: 17.07.2008, 18:27 Prispevkov: 337 Kraj: Mb-Sg (nekje vmes)
|
scouser8 je napisal/-a: Ka sn js gledo je bil Pacheco vedno levi bočni igralec. Slabo ti gledaš. 
|
|
 |
|
 |
|
THEreds
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 29.07.2010, 21:38 |
|
 |
| Zeloresnež |
 |
|
|
|
scouser8 je napisal/-a: Ka sn js gledo je bil Pacheco vedno levi bočni igralec. Vbistvo je bil ofenzivni vezist ali pa desno krilo.
|
|
 |
|
 |
|
ynwa#7
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 29.07.2010, 22:44 |
|
|
Adebisi, ti maš zmeri najbolj točne informacije.. kaj novega? 
|
|
 |
|
 |
|
Loko
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 29.07.2010, 23:04 |
|
Pridružen: 21.01.2009, 22:43 Prispevkov: 276 Kraj: Ljubljana - Liverpool
|
|
 |
|
 |
|
El nino_9
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 30.07.2010, 15:39 |
|
 |
| Neresnež |
 |
|
|
|
js mislm da dobimo nazaj Risee-ja iz rome, bi biu zadetek u polno =) Rise igra brutalno na levem boku ! 
|
|
 |
|
 |
|
tomx
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 30.07.2010, 18:07 |
|
 |
| Tardeči |
 |
|
|
|
|
Jst samo upam da je Poulsen en velik nateg glede prestopa in da ga resnično ne mislimo kupiti...
|
|
 |
|
 |
|
Jackie
|
Naslov prispevka: Re: poletni prestopni rok Objavljeno: 30.07.2010, 19:05 |
|
 |
| Zeloresnež |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |
| |
|
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu Ne morete dodati priponk prispevkom
|
|
 |