Liga prvakov
-
- The Oracle
Re: Liga prvakov
Ups, hvala. Nisem gledal uvodne oddaje.
-
- Tardeči
Saj nisi nič zamudil. Mogoče edino to, da je enkrat za spremembo Oblak zgledal čisto ok in niti ni klatil kakšnih posebnih neumnosti. Celo prav je predvidel, da bo šlo njegovim bavarcem vse narobe._R9_ wrote:Ups, hvala. Nisem gledal uvodne oddaje.
-
- Tardeči
Ocitno ga nisi dobro poslusal... glede klatenja neumnosti mislim.Tinck wrote:Saj nisi nič zamudil. Mogoče edino to, da je enkrat za spremembo Oblak zgledal čisto ok in niti ni klatil kakšnih posebnih neumnosti. Celo prav je predvidel, da bo šlo njegovim bavarcem vse narobe._R9_ wrote:Ups, hvala. Nisem gledal uvodne oddaje.
When I want to read about Liverpool I read The Tomkins Times: http://tomkinstimes.com/
I am Peter Crouch. All your Arse are belong to me!
I am Peter Crouch. All your Arse are belong to me!
-
- Tardeči
Kaj pa vem, če sem ga ali ga nisem... Ponavadi je bil še bolj "pameten" kot včeraj, to sem imel v mislih.mrmoon wrote:Ocitno ga nisi dobro poslusal... glede klatenja neumnosti mislim.Tinck wrote:Saj nisi nič zamudil. Mogoče edino to, da je enkrat za spremembo Oblak zgledal čisto ok in niti ni klatil kakšnih posebnih neumnosti. Celo prav je predvidel, da bo šlo njegovim bavarcem vse narobe._R9_ wrote:Ups, hvala. Nisem gledal uvodne oddaje.
-
- Tardeči
Offtopic:Napisi You'll never walk alone so neverjetno v modi! Danes zvečer malo šaltam med evroligaškimi dvoboji v basketu in najprej na tekmi Olympiacos-Siena zagledam ogromen banner na ograji domačih navijačev iz Pirejev. Nakar na tekmi Barcelona-Panathinaikos opazim identičen napis na bannerju domačih.
-
- Tardeči
Te napisi so za moje pojme že kar mal preveč popularni. res da je izredno lep slogan pa se bojim da se bo to vse skupaj malo preveč "razpaslo" 

-
- !
Nimaš kej, uporablja ga lahko kdor hoče, ni naš. 

-
- Tardeči
Samo eno tako obstransko vprašanje: včeraj je bila tekma na white hart linu - a je bila mogoče snemana iz druge strani? Ker se nikoli ne spomnim, da bi se tiste VIP lože videle iz EPL? V bistvu je meni in še celo boljši polovici, ko sva gledala prav nagravžen kot
-
- Tardeči
Mhmmilkec wrote:Samo eno tako obstransko vprašanje: včeraj je bila tekma na white hart linu - a je bila mogoče snemana iz druge strani? Ker se nikoli ne spomnim, da bi se tiste VIP lože videle iz EPL? V bistvu je meni in še celo boljši polovici, ko sva gledala prav nagravžen kot
Firsty First of the Firsters!
-
- !
Tut dost nizko je bla kamera. Js mam nekje v spominu, da je podobno zgledala zadeva na Highbouryju, da so bli igralci 2x večji k na drugih igriščih.